RSS

Pitoni gëlltit gazelën (Video)

17 Jan

Pitoni gëlltit gazelënAfrika është habitati i disa prej predatorëve të njohur për aftësitë dhe rrezikshmërinë, dhe njëri prej tyre është edhe pitoni, gjarpëri që në kulmin e tij arrin në disa metra gjatësi.

Një grup vizitorësh kapën në aksion duke ngrenë një gazele një piton rreth 5 metra të gjatë. Filmimi është regjistruar në Botsvana. Zvarraniku mbyti me fuqinë e jashtëzakonshme të muskujve të trupit prenë e tij dhe më pas nisi procesi i gjatë dhe i stërmundimshëm i gëlltitjes.

Grupi i vizitorëve u bë dëshmitar i saj, që zgjati rreth 45 minuta.

Pitonët janë ndër kafshët më të rrezikshme në Afrikë. Preja e tyre e preferuar janë gazelat dhe krokodilët dhe një i tillë u mjafton për 1 javë. (topchannel,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 17, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: