RSS

Facebook mund të humbë 80% të përdoruesve

22 Jan

keshilla facebookShtrirja e rrjetit social në Facebook do të marrë fund së shpejti, njësoj sikurse një sëmundje infektuese që zgjerohet me shpejtësi dhe pastaj vdes, thonë hulumtuesit në Universitetin Princeton në New Jersey, të cilët kanë analizuar ciklin jetësor të mediave sociale, bazuar në mostrën e sëmundjeve ngjitëse.

Këto mostra rëndom mund të shfrytëzohen për të kuptuar popullaritetin në masë dhe rrjedhimisht edhe largimin nga rrjetet sociale, thuhet në një studim të publikuar më 17 janar të studiuesve nga Departamenti i Inixhinerisë Mekanike dhe Aeronautike.

Studimi pohon se Facebook mund të përjetojë një rënie të shpejtë, duke shkaktuar humbjen e 80 % të shfrytëzuesve nga viti 2015 deri në vitin 2017.

Shkaktari kryesor, sipas këtij studimi, do të jetë humbja e interesimit për këtë rrjet social.(Rel/tupani)

 
Leave a comment

Posted by on January 22, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: