RSS

Miss Shqiperia 2013 bëhet italiane!

06 Feb

Miss Shqiperia 2013 bëhet italiane!

Miss Shqiperia 2013 do të jetë një qytetare italiane. Fiorenca Lekstakaj, e lindur më 3 gusht të vitit 1995, tashmë ka mbushur 18-vjeç dhe do të pajiset me nënshtetësinë italiane.

Ditën e enjte, më 6 shkurt, në sallën “Sineo Gemignan” të Bashkisë së Empolit, kryetarja e saj Luciana Cappelli do t’i dorëzojë nënshtetësinë Fiorenca Lekstakaj. (ina,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 6, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: