RSS

Facebook e blenë aplikacionin WhatsApp

20 Feb

facebook markOrganizata Facebook thotë se është në proces të blerjes së shërbimit mobil të mesazheve WhatsApp për afro 16 miliardë dollarë, me para të gatshme dhe aksione, që është blerja më e madhe e kompanisë deri tash.

Facebook, rrjeti më i madh shoqëror në botë, ka njoftuar mbrëmë vonë se po paguan 12 miliardë dollarë me aksione dhe 4 miliardë në para të gatshme.

WhatsApp ka më tepër se 450 milionë shfrytëzues aktivë në muaj.

Sa për krahasim, rrjeti Twitter i ka pasur 241 milionë shfrytëzues në fund të fitit 2013.

Shefi ekzekutiv i rrjetit Facebook, Mark Zukenberg, thotë se WhatsApp është në rrugë për t’i pasur një milion shfrytëzues.(rel,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 20, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: