RSS

Minaj, “selfie” në dush(Foto)

06 Mar

minaj-dushModa e fotove “selfie” po kalon në një fazë tjetër: “selfie” në dush. Dhe një nga pioneret e këtij trendi të ri është Nicki Minaj. 

Këngëtarja vendosi të kënaqte ndjekësit e saj në Instagram me një seri fotosh duke u larë.

Minaj nuk i shoqëroi fotot me asnjë përshkrim që do të shërbente për të kuptuar arsyen e publikimit të një momenti kaq intim. Kështu që na mbetet thjesht t’i shijojmë./tch,tupani

minaj-dush3

minaj-dush2

 

 
Leave a comment

Posted by on March 6, 2014 in News

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: