RSS

5 partnerë seksualë, numri perfekt

13 Mar

seksi-2502Sa partnerë seksualë keni pasur? Nëse përgjigja është pesë, atëherë mos kërkoni të tjerë. 

“MSN” përpunoi një formulë, e cila synon të tregojë përbërësit kryesorë të një lidhje të suksesshme afatgjatë.

Në këtë studim u shqyrtuan shumë elementë dhe variabla të ndryshëm. Ajo që ra në sy ishte se në përvojën e pestë, shumica e personave fillonin të “qetësoheshin” dhe të thelloheshin më shumë në jetën e tyre seksuale.

Anketa, e përqendruar në publikun amerikan, me një total prej dy mijë përgjigjesh, tregoi se për 25% të meshkujve dhe të femrave, numri pesë ishte numri ideal.

Me rritjen e përvojave, studimi paralajmëroi edhe një ulje të kënaqësisë seksuale dhe të shanseve për të gjetur personin e duhur.

Ndërkohë, ra në sy se 21% e të anketuarve meshkuj besonin se idealja ishte që partnerja e tyre të mos kishte pasur asnjë eksperiencë më parë. / Top Channel/Tupani

 
Leave a comment

Posted by on March 13, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: