RSS

“Askush nuk do femra të zakonshme në revistë”

18 Mar

shulmanKryeredaktorja e versionit britanik të revistës ‘Vogue’ ka shpjeguar se pse në kopertinat e revistave nuk vendosen kurrë “femra të vërteta”. 

Alexandra Shulman, e cila punon për revistën që nga viti 1992, shtoi gjithashtu se është mërzitur nga kritikat për modelet tepër elegante që reklamohen nëpër revistat e modës.

“Njerëzit gjithmonë më pyesin pse në kopertinë dalin vetëm modele elegante dhe më thonë që femrat e vërteta nuk janë ashtu. Unë them se askush nuk në kopertinën e një reviste një femër normale. Revista është një arratisje nga realiteti dhe jo jeta e vërtetë”, tha Shulman.

“Njerëzit nuk do të blinin kurrë një revistë për të parë sesi duken ata vetë para pasqyrës. Këtë gjë mund ta bëjnë çdo ditë dhe mund ta bëjnë falas”, shpjegoi Shulman për radion BBC, e intervistuar nga këngëtarja britanike Lily Allen./ Top Channel/Tupani

 
Leave a comment

Posted by on March 18, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: