RSS

Meda u rrah në Mitrovicë?! Kamishi e shpëtoi

26 Mar

safe_image
Sipas burimeve të pakonfirmuara, gjatë ndeshjes në Mitrovicë tifozët e Torcidës sulmuan këngëtarin Meda dhe e rrahën.

Në ato momente ka ndërhyrë Bekim Haxhiu (Kamishi) deputet nga radhët e PDK-së dhe disa zyrtarë të klubit Trepça, të cilët e shpëtuan këngëtarin Meda nga rrahja brutale.

Ishte ndeshja futbollistike e kampionatit të Kosovës, ku Hajvalia ishte mysafir i klubit Trepça, në Mitrovicë, kur edhe ndodhi ngjarja.

Në minutën e 86-të shenoi gol ekipi vendas Trepça, dhe në atë rast thuhet se Meda, si pronar i klubit Hajvalia, ka fyer ekipin e Trepçës dhe tifozët e Torcidës.

Në tërë kët ekces, është dashur edhe ndërhyrja e njësisë speciale të policisë së Kosovës./GazetaOra/Tupani
Hajvalia-Kaolini-tifozet-e-hajvalise-dhe-meda-photo-Ridvan-Slivova-001

 
Leave a comment

Posted by on March 26, 2014 in News

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: