RSS

Passenger ”Whispers”(Album cover & Tracklist)

26 Mar

Mike Rosenberg këngëtar/  kompozitor  Britanik  i njohur me mire me  emrin Passenger ka njoftuar planet për lansimin e  albumit te ri  më vonë këtë vit ,Albumi eshte titulluar” Whispers” dhe eshte  planifikuar per te dal me 10 qershore 2014/Tupani
 Image
Passenger ”Whispers”(Album cover & Tracklist)
1. ‘Coins In A Fountain’
2. ’27’
3. ‘Hearts On Fire’
4. ‘Bullets’
5. ‘Golden Leaves’
6. ‘Thunder’
7. ‘Rolling Stone’
8. ‘Start A Fire’
9. ‘Whispers’
10. ‘Riding To New York’
11. ‘Scare Away The Dark’

 
Leave a comment

Posted by on March 26, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: