RSS

Rita Ora -I Will Never Let You Down(Degjone)

31 Mar

Rita Ora -I Will Never Let You Down
Rita Ora ka lansuar kengen e saj me te re me titull”I Will Never Let You Down” per degjim,nderkoh qe eshte duke u pritur gjate dites te lansohet edhe Klipi i kesaj kenge,ashtu sic eshte paralajmeruar.
Kenga mund te blehet qe tani,por zyrtarisht data e lansimit ne Britani eshte 11 maj,nje jave me pas,pritet edhe ne top listen e Britanis se madhe.Kenga eshte paralajmeruese per albumin e saj te dyte per Evrope,ndersa per SHBA do te jete albumi i pare njofton DE
I Will Never Let You Down eshte shkruar dhe kompozuar nga i dashuri i Rites,Calvin Harris

 
Leave a comment

Posted by on March 31, 2014 in News

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: