RSS

WP dhe Guardian fitojnë Çmimin Pulitzer

15 Apr

purlitzerGazetat “Washington Post” dhe “Guardian” kanë fituar Çmimin Pulitzer për mbulimin e Edward Snowdenit dhe të programit të mbikëqyrjes sekrete të SHBA-së.

Të dyja gazetat kanë siguruar mbulim të detajuar të dosjeve që ka nxjerrë Snowden, e që tregojnë se si Agjencia për Siguri Kombëtare ka përgjuar telefonat mobilë dhe të dhënat në internet.

Çmimi Pulitzer ndahet në Shtetet e Bashkuara për arritjet në gazetarinë e shkruar dhe online, për letërsi dhe krijime muzikore.(rel,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 15, 2014 in News

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: