RSS

Sa shpesh kryen një çift marrëdhënie seksuale?

25 Apr

sexbox

Është një pyetje që shumë çifte ja bëjnë vetes dhe askush nuk e di përgjigjen e saktë, por Dr. Harry Fisch, një specialist i njohur amerikan i shëndetit seksual, ka dalë në përfundimin se një çift kryen marrëdhënie seksuale 2-3 herë në javë. 

Ai shton se shumica e meshkujve nuk durojnë aq gjatë sa për të kënaqur partneren e tyre. Doktori zbulon se 45% e meshkujve “mbarojnë punë” brenda dy minutave, shumë pak për të kënaqur një femër, e cila ka nevojë mesatarisht për 5-7 minuta për të arritur orgazmën.

Harry Fisch thotë se çiftet nga 20-30 vjeç bëjnë seks 3 herë në javë, ata që janë 30-50 vjeç dy herë, ndërsa grupmoshat mbi 50 vjeç bëjnë seks mesatarisht 1 herë në 2 javë.

Ai saktëson se shumica e çifteve janë të kënaqur me frekuencën me të cilën kryejnë marrëdhënie seksuale.

Në faqen nerve.com, doktori shkruan: “Nuk është e rëndësishme sa shpesh bën seks, por a je i kënqur me jetën tënde seksuale. Rëndësi ka cilësia dhe jo sasia.”/ Top Channel/Tupani

 
Leave a comment

Posted by on April 25, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: