RSS

Lana Del Rey “Ultraviolence” ( Album Cover & Tracklist)

09 May

‘Ultraviolence ” është albumii ardhshëm i dytë nga Lana Del Rey . Ky album eshtë planifikuar per të dalë në shitëje digjitale në 13 qershor 2014 ,Singli pare nga ky album është ” West Coast ” , dhe është lansu ne shtitje dixhitale më 14 prill . Ndersa Lista e kengeve u konfirmua nga Amazon.fr më 8 maj .Coveri zyrtar u zbulua sot 9 Maj 2014/Tupani

Tracklist:

Cruel World
Ultraviolence
Shades of Cool
Brooklyn Baby
West Coast
Sad Girl
Pretty When You Cry
Money Power Glory
Fucked My Way Up to the Top
Old Money
The Other Woman

Deluxe Edition
Black Beauty
Guns and Roses
Florida Kilos
Lana-Del-Rey-Ultraviolence-2014-1500x1500-300x300

 
Leave a comment

Posted by on May 9, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: