RSS

Banka japoneze do të nis përdorimin e robotëve

05 Jun

downloadKorporata “Soft Bank” në Japoni është duke zhvilluar robotë të ngjashëm me njeriun të cilët do t’i përdor si staf të vetin në dyqanet e telefonave.

Lajmi ka rrjedhur tek agjencia Reuters përmes dy personave që kanë njohuri me këtë ngjarje.

Banka me këtë e ka për qëllim që të rrisë biznesin e saj në telefona mobil dhe internet.

Lajmi mund të konfirmohet nga vet shefi i korporatës në fjalë, Masajoshi Son, gjatë ditës së enjte, më 5 qershor.(rel,tupani)

 
Leave a comment

Posted by on June 5, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: