RSS

Nusja drejt altarit me foshnjën e vendosur në bishtin e fustanit

05 Jun

Nusja drejt altarit me foshnjën e vendosur në bishtin e fustanitNjë nuse nga Tennessee ka zgjedhur një mënyrë origjinale, por edhe shumë të kritikuar për të celebruar dashurinë e saj.

Ajo ka vendosur që teksa shkonte drejt altarit, të kishte prezent edhe foshnjen e saj 1-muajshe në ceremoninë e martesës duke e mbajtur në bishtin e fustanit.

Nusja ka marrë shumë kritika për këtë zgjedhje, por ajo i ka siguruar të gjithë se e vogla ishte shumë komode dhe e mbrojtur.

“Martesa është një ditë e shenjtë për një çift dhe të pranishëm duhet të jenë njerëzit më të dashur dhe të lumtur”, ka thënë nusja.(tch,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 5, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: