RSS

Dafina dhe Ledri shkëmbejnë puthje, e kallin Videofestin (Foto)

13 Jun

Dashuria mes Ledrit dhe Dafinës pothuajse është zyrtarizuar para pak minutash në Videofest.
Ka qenë ndarje vetëm e përkohshme historia e ndarjes së Ledrit me Dafina Zeqirin. Dy të njohurit e estradës kosovare janë serish bashkë.
10407292_10152501250697451_6444926234781035054_n-1402694009

10363352_10152501251202451_2483409183236198329_n-1402693956

12382_10152501250917451_1176222504985417624_n-1402693977
Dashuria mes Ledrit dhe Dafinës pothuajse është zyrtarizuar para pak minutash në Videofest.(zeri/tupani)
10365972_10152501251397451_8000372029977890103_n-1402693992

 
Leave a comment

Posted by on June 13, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: