RSS

Britanikët i japin titullin e Damës, Angelina Jolies

16 Jun

Britanikët i japin titullin e Damës, Angelina JoliesBritania do e bëjë aktoren amerikane, Angelina Jolie një damë nderi për shërbimet që kjo ja ka bërë politikës së jashtme britanike dhe fushatën për t’i dhënë fund dhunës seksuale në zonat e luftës.

Fituesja e çmimit Oskar, e cila është edhe e dërguara speciale e Komisionerit të OKB-së për Refugjatë (UNHCR-së), ishte në mesin e 1149 personave që do të nderohen për kontributin e dhënë për shoqërinë britanike.

Lista me emra në fakt është lista e personave që do të nderohen në ditëlindjen e Mbretëreshës Elizabeta II.

 
Leave a comment

Posted by on June 16, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: