RSS

Të mërzitur nga pushimet monotone?

20 Jun

Way to Everest Base CampShumë njerëz mund të jenë lodhur nga pushimet rutinë. I njëjti plazh, i njëjti vend, të njëjtët njerëz. Cilat mund të jenë disa ide për pushime dhe aventurë?

1. Atyre që iu pëlqen thellësia dhe ato cfarë fshihen nën ujë mund të zgjedhin për tu njohur me sasinë më të madhe të koraleve në botë që gjendet në Australi.

2. E nëse dikush dashuron borën, akullin, pra të ftohtin, në Alaskë mund të përjetohet përvoja e sportit dimëror më ekstrem në planet hej-skiing.

3. Nga dimri në verë. Shkretëtira e Saharas është një tjetër mundësi zgjedhjeje. Një udhëtim me deve nëpër shkretëtirë duhet thënë që është edhe I kushtueshëm.

4. Ngjitja e malit është një tjetër aventurë pushimesh. Një ekspeditë në mallet më të bukura të Nepalit është një zgjedhje shumë e guximshme.

5. për të ndjerë një adrenalinë të jashtëzakonshme mund të zgjidhet edhe hedhja nga lartësitë.

6. Luanët, leopardët, rinocerontët, elefantët dhe buajt janë kafshët karakteristikë të një udhëtimi në Afrikë. E duke njohur nga afër botën e egër të afrikës, mund t’i dhuroni vetes pushime të paharrueshme.

7. Ka shumë mënyra për ta njohur bukuritë Grand Canion, por më ekstremja është një avneturë rafting në ujrat e rrëmbyeshëm.

8. Një vend i mrekullive, legjendave dhe misterit Mali i Everestit pret cdo vit turistë nga e gjithë bota. / Top Channel/Tupani

 
Leave a comment

Posted by on June 20, 2014 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: