RSS

Labinot Tahiri po e lë muzikën për politikë?

23 Jun

ppp_6735Ka mjaftuar studimi për ‘’Shkenca politike’’ në një fakultet privat që t’ja ndryshojë rrjedhën e jetës.
Sipas miqve të tij, sot Labinot Tahiri më shumë sillet si politikan sesa si këngëtar. Tahiri, së fundi është i prirë që të flasë vetëm për politikë dhe për zhvillimet në vend.

Siç është parë, këngëtari ishte aktiv edhe në protesten e mbajtur dje në Mitrovicë, protesten kundër ‘’Parkut të paqes’’. Ajo, që ka rënë në sy ishin deklaratat me tone politike të Tahirit.

Sipas burimeve të afërta me të, këngëtari në fjalë ka planifikuar të tërhiqet nga muzika. Thuhet se me përfundimin e sezonit verorë, Labi do ta braktisë profesionin që e bëri kaq të njohur, për t’ju qasur politikës.(express/tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 23, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: