RSS

Sot – Dita kundër Abuzimit me Drogë

26 Jun

Sot - Dita kundër Abuzimit me DrogëSot është Dita Ndërkombëtare kundër Abuzimit me Drogë dhe Trafikimit të Paligjshëm, e cila ka për qëllim të rrisë vetëdijen për problemet që paraqesin drogat e paligjshme për shoqërinë.

Kjo ditë mbështetet nga individë, komunitete dhe organizata të ndryshme në gjithë botën.

Sipas Kombeve të Bashkuara, rreth 200 milionë njerëz në botë përdorin droga të paligjshme, të tilla si kokaina dhe kanabisi.(rel,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 26, 2014 in News

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: