RSS

Donika Krasniqi, kandidate për Miss Zvicra 2014 është „single“

07 Jul

Donika Krasniqi, kandidate për Miss Zvicra 2014 është „single“Donika dëshiron që më 11 tetor 2014 në sheshin Bundesplatz në Bernë të marrë kurorën Miss Zvicra 2014. Por 19 vjecarja Donika Krasniqi është ende në kërkim të dashurisë do të thotë është “single”.

Donika Krasniqi nga Neuchâtel-i ka dy vjet që është “single”. Ajo thotë se po pret për një të tillë që do t’ia fitojë zemrën. Çdo të hënë një buqetë me lule përpara derës! Edhe për të gjetur një djalosh të ëndërrav nuk vjen në konsiderim për vajzën nga Neuchâteli.

Donika Krasniqi është 19 vjeçe. Ajo studion artin dhe vjen nga lokaliteti Thelle-Wavre në kantonin frankofon Neuchatel (Neuenburg).(albinfo/tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 7, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: