RSS

Tarkan sërish refuzon 1 milion euro për Bajram

28 Jul

tarkan-tarkan-2798500-1763-1629Këngëtari turk Tarkan festën e Bajramit dëshiron ta kalojë me nënën e tij, andaj ka refuzuar oferta që kapin shumën e 1 milion dollarësh për të kënduar në organizime që mbahen pikërisht për këtë ditë.
Kjo është hera e dytë që ai refuzon për të marr kaq shumë para vetëm për të kaluar këtë ditë feste me nënë e tij.
“Festën e Bajramit dua ta kaloj me nënën time dhe as që më vjen në mendje të pranoj cilëndo ofertë”, pati deklaruar ai.(kp/tupani)

 
Leave a comment

Posted by on July 28, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: