RSS

Bashkëideatori i sfidës ‘Ice Bucket Challange’ ndërron jetë ne moshen 27 vjeçare

21 Aug

corey griffinNdodhej në një ishull pranë Massachusetts për një aktivitet bamirësie por kjo është kthyer në tragjedi për të riun 27-vjeçar i cili së bashku me miqtë e tij ishte ideatori i ‘Ice Bucket Challange’.

Gjatë një incidenti Corey Griffin ka rënë në pishinë duke humbur jetën, ndonëse ndihma e shpejtë nuk vonoi ai sërisht nuk arriti të mbijetojë.

Pasi shoku i tij më i ngushtë u diagnostikua me një sëmundje të rrallë ASL, së bashku me miqtë e tjerë hodhën idenë e ‘Ice Bucket Challange’, e cila ka marrë përmasa ndërkombëtare, për të mbledhur fonde për personat që vuajnë nga kjo sëmundje, dhe për më pak se një javë janë mbledhur rreth 100 mijë dollarë.(Ora/Tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 21, 2014 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: