RSS

Vdes aktori Ahmet Spahiu

21 Aug

Ahmet Spahiu vdesSot pas një sëmundje të shkurtër ka vdekur aktori Ahmet Spahiu.

Aktori Spahiu ka lënë një bagazh të madh artistik me rolet e tij në teatër, film dhe televizion. Roli më i popullarizuar së fundi, ishte i në Familjen Moderne, si Mixha Bajram. Varrimi i të ndjerit bëhet në varrezat e qytetit në Prishtinë në orën 17.

 
Leave a comment

Posted by on August 21, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: