RSS

Exclusive : ‘Fast & Furious 7’ -Traileri (Shikone)

01 Nov

Traileri  i  parë për Furious 7 sapo është lëshuar!
Traileri  gjithashtu përfshin një klip   të ndjerit Paul Walker, i cili vdiq vitin e kaluar në një aksident me makinë. Në rast se ju nuk e dini, Furious 7,  është drejtuar nga James Wan dhe do ti godet kinemat më 3 prill 2015! /Tupani/hk

paul-walker-furious-7-trailer-watch-now

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 1, 2014 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: