RSS

2015 Grammys: Album of the Year -Beck ‘Morning Phase’

09 Feb

‘Morning Phase’  është albumi  i dymbëdhjetë  nga muzikanti amerikan Beck. Albumi  është lansuar më 25 shkurt 2014. Beck ka fituar natën e mbremshme  në Grammy Awards 2015  për albumin e Vitit, si dhe Albumi me i mire Rock  Ai la goje hapur  konkurrentët e favorizuar si : Beyonce, Ed Sheeran, Sam Smith dhe Pharrell Williams.Albumin mund ta degjoni me poshte :

Album of the Year

Beyonce Beyonce
Pharrell Girl
Ed Sheeran X
Beck Morning Phase – WINNER
B9X45j_CcAAqWJb

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 9, 2015 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: