RSS

Bebe Rexha “I Don’t Wanna Grow Up” (EP Cover & Tracklist)

30 Apr

“I Don’t Wanna Grow Up”  është mini-albumi debutues nga Bebe Rexha. Është planifikuar që do të dalë në shitëje  digjitale  më 12 maj 2015
Albumit i paraprin hiti  “I Can’t Stop Drinking About You“, dhe singli i  dyta “I’m Gonna Show You Crazy“,  të lansuar  më 19 dhjetor./Tupani/hk

Bebe Rexha “I Don’t Wanna Grow Up” (EP Cover & Tracklist)

1. I Don’t Want To Grow Up
2. Sweet Beginnings
3. I’m Gonna Show You Crazy
4. Pray
5. I Can’t Stop Drinking About You

bebe-rexha-dont-want-to-grow-up-ep-cover

 
Leave a comment

Posted by on April 30, 2015 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: