RSS

KIDS UNITED (Erza Muçolli) – On Ecrit Sur Les Murs(Video)

03 Oct

kids united
Eshte publikuar video klipi me i ri i projektit humanitar te UNICEFit, Fëmijet e Bashkuar(Kids United) ku merr pjesë edhe kosovarja Erza Muçolli.
Mediat ne Francë i kanë dhënë mjaft hapesirë Erzes,e cila edhe vet është nga një familje refugjate nga Kosova dhe tani po kontribuon për të ndihmuar të tjeret.
Klipi fillon me thenjen e Nenes Terezë ” Paqja filon me një buzëgjeshje”,dhe këtë buzeqeshje po e sjellin femijet e bashkuar përmes kënges duke ndihmuar femijet refugjatë pasi që të ardhurat/fitimet nga kënga dhe albumi do të shkojnë në ndihmë refugjateve njofton dubiks.pr.
Kënga mban titullin “On Ecrit Sur Les Murs”(Ne Shkruajmë në Mure” dhe është këngë paralajmeruese e albumit me titull “Un Monde Meilleur” i cili pritet te publikohet me 20 nentor.(tupani)
Klipin mund ta shikoni tani

12071534_10205327527923517_2117059467_n

 
Leave a comment

Posted by on October 3, 2015 in News

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: