RSS

Shkodran Tolaj ft. Shemi (ILIRET)- Xhamadani i ri ,publikohet sot

20 Nov

IMG_20150921_180947Xhamadani I ri
“Një Këngë një projekt për të cilin gjurmova rreth 7 vite” thotë Shkodrani ,publikohet sot me klip.

Ëdhtë një bashkëpunim me rokerin legjendar Shemi “Ilirët”. Kënga titullohet XHAMADANI I RI. Përveq Shemit dhe grupit Ilirët në Këngë dhe në klip marrin pjesë fëmijë këngetarë të vegjël nga të gjitha trojet shqiptare. Tekstin e punoj me perkushtim të madhë, gjuhëtari – poeti z. Qamil Aliu, muzika është punuar nga Shkodran Tolaj kurse orkestrimi nga Florent Boshnjaku,njofton dubikspromovimi.
Realizimi i klipit ështe bërë nga MaxxProduction, Shqipëri.
Shkodran Tolaj

12279165_10153389394694794_5757431454083183731_n

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 20, 2015 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: