RSS

Zayn Malik: solo albumi debuton në Mars!

24 Jan

Albumi debutues solo nga ish-anëtari të One Direction Zayn Malik është në rrugë, dhe pritet të debutoj  në tremujorin e pare  të vitit 2016.
Pas largimit të grupit nga  One Direction , Malik është bërë qendra e vëmendjes.Ai ka qene duke punuar  në studio me producentin Naughty Boy,
E ardhmja e Malikut është me të vërtetë premtues. Markat konsiderojnë se ai është një ikonë e modës dhe është e shënuar si “It-Boy”.
Me sa duket, albumi pritet që do të dalë në mars dhe single i pare  do të quhet “Pillow Talk” do të jete  në dispozicion  më 29 janar./Tupani

Update:
VIDEOS // 29 JAN 2016
ZAYN “PillowTalk” (Video Premiere)

Confirmed/Recorded/Registered tracks:

Befour
Pillow Talk

landscape-1452178927-zayn-mobley3

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 24, 2016 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: