RSS

Album i trete nga Bruno Mars po vjen më vonë këtë vit

09 Mar

Bruno

Mbane veten , albumi i tretë nga  Bruno Mars  është në rrugën dhe do te lansohet  më vonë këtë vit.
Albumi ishte planifikuar te lansohet ket muaj mars por eshte shtyer per shkak pjesmarrjes se tij ne Super Bowl
Bruno ne ket album  ka afër 10 këngë të medha dhe eshte planifikuar te lansohet në shtator ose tetor  për t’u nominuar ne   Grammy Awards të vitit të ardhshëm
Ylli 30-vjeçar ka lëshuar dy albume në karrierën e tij deri më tani – 2010’s Doo-Wops & Hooligans dhe ne vitin 2012’s Unorthodox Jukebox./hk

A jeni të ngazëllyer për albumin e ri te Bruno Mars?
 
Leave a comment

Posted by on March 9, 2016 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: