RSS

Thenie per Shpresen

11 Mar

Mëso nga dje, jeto për sot, shpresë për nesër.
Albert Einstein
Ne duhet të pranojmë pakënaqësi te  fundme, por kurrë nuk e humb shpresën e pafund. -Martin Luther King,
Shpresa  është fjala që Zoti ka shkruar në ballin e çdo njeriu.
~ Victor Hugo
Shpresa  është  bleta që bën mjaltin pa lule.
~ Robert Ingersoll
Pesimist sheh vështirësi në çdo mundësi. Optimist sheh mundësinë në çdo vështirësi.
-Winston Churchill
Asnjëherë mos flasim per  humbjen. Përdorni fjalë të tilla si shpresë, besim, besimi, fitore.
-Norman Vincent Peale
Çdo gjë që është bërë në botë është bërë nga shpresa.
-Martin Luther King Jr.
Hope është ëndrra e një njeriu të zgjuar.
-Aristoteli
Dhe tani këto tri gjëra mbeten: besimi, shpresa dhe dashuria. Por më e madhja nga këto është dashuria. ”
– Anonim,
Shpresat e mia nuk janë realizuar gjithmonë, por unë gjithmonë shpresoj.
-Ovid
Ai që ka shëndetin, ka shpresë; dhe ai që ka shpresë, ka gjithçka.
-Thomas Carlyle
Një mendje e fortë gjithmonë shpreson, dhe gjithmonë ka të bëjë me shpresë.
-Thomas Carlyle
Kur shpresa rritet, mrekullia lulëzon
– Elna Rae
Pasi të keni zgjedhur shpresën, çdo gjë është e mundur.
– Christopher Reeve
Kur bota thotë: “Të heqë dorë,” pëshpërit shpres , “Provoni atë edhe një herë.”
– Anonim
Vërtet, pas vështirësisë vjen lehtësimi.
-(Kur’an 94: 6)
believe-love-hope-21685118

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 11, 2016 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: