RSS

Rikthehet Avni Hadërgjonaj me hit veror ”Nuk të njoh” (VIDEO)

04 Aug

avni hadergjonajMe profesion piktor, pasi e ka kryer shkollën e mesme të artit në Pejë, e pastaj studimet në degën e Pikturës, Avni Hadërgjonaj po godet sërish në muzikë. Hadergjonaj duket unik, dallon për nga stili, por edhe ngjyra e zërit nga këngëtarët tjerë. Ai është një frymë ndryshe në skenën muzikore shqiptare.

Avni Hadergjonaj është rikthyer fuqishëm në tregun muzikor shqiptarë. Projektin që e rikthej pas një pauze piktorin që merret me muzikë, është kënga me titull „Nuk të njoh“. Kënga e sapo lansuar me titull „Nuk të njoh“ është produkt muzikor i Nurteel dhe Granit Gashit nga „Massive Production“. Videoklipi është punuar profesionalisht nga „Max Production“, ndërkaq për stilin e këngëtarit është përkujdesur Joni Peçi.
Ritmi, interpretimi, pamjet dhe stili, bënë që ky projekt të cilësohet si i kompletuar dhe të tërheq gjithë këtë vëmendje publike. Ju ftojmë të dëgjoni „Nuk të njoh“ nga Avni Hadërgjonaj, këtë videoklip që po shpërndahet kudo.

 
Leave a comment

Posted by on August 4, 2016 in Video

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: