RSS

Dua Lipa “Blow Your Mind (mwah)” | Në dispozicion të premten!

22 Aug

Dua Lipa vazhdon me promovimin e kengeve te cilat priten te gjendne ne albumin e saj debutues,  të shumëpritur

Singli i ardhshme dhe i  pestë nga projekti është kënga “Blow Your Mind (mwah)”, i cili pritet që do të dalë në shitëje   digjitale më 26 gusht.

DUA-LIPA-Blow-Your-Mind-Mwah-Promo

 
Leave a comment

Posted by on August 22, 2016 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: