RSS

Evanescene, Duke punuar në studio!

14 Dec

Albumi i katërt ne studio nga Rock  grupi American Evanescene në fund është një fakt dhe pritet që do të dalë  ne  vitin e ardhshëm 2017

Gjatë një intervistë të fundit  vokalistja  Amy ka konfirmuar se ajo është duke shkruar këngë për këtë projekt maxresdefault

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2016 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: