RSS

New Single :Era Istrefi ”Home With You” (Vjen se shpejti)

25 Dec

Debutimi i  parashikuar ndërkombëtar nga këngëtaria-kompozitoria Era Istrefi pritet që do të dalë diku në vitin e ardhshëm me anë të Records Ultra dhe Sony Music Entertainment.
Albumit i paraprin super hiti  globale  “bonbon”, të lëshuar më 31 dhjetor 2015. Në vitin 2016, këngëtarja ka lëshuar versionin anglisht dhe ka qenë duke punuar në studio, Ajo se fundi ka regjistruar nje kenge te titulluar  ”Home With You” Kenga  është përshkruar si një nga më të mirat që ajo  ka bërë deri më tani, e cila nuk eshte bere e ditur ende data lansimit /Tupani/hk

era-istrefi-2016

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 25, 2016 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: