RSS

Van Damme në rolin e shqiptarit, kërkon të marrë hak kundër serbëve për vrasjen e babait (Video)

23 May

killemall.png

“Kill ’em all” është filmi i cili flet për historinë e një shqiptari. Van Damme në rolin e një shqiptari me emrin (Filip) babai i të cilit ishte një aktivist politik dhe gazetar në kohën e ish-Jugosllavisë.
I ati i tij u vra nga serbët pas shpërbërjes së ish-Jugosllavisë në 7 shtete të pavarura. Filipi kërkon të marrë hak për të atin dhe kjo ka ardhur shumë vonë në kohë.
Ai lufton i vetëm kundër serbëve, por papritmas në vrasjet masive përfshihet edhe një infermiere e cila do ta ndihmonte atë .
Ky film është i vitit 2017 dhe ja vlet të shihet nga të gjtihë. Aktorët kryesorë: Peter Stormare, Jean-Claude Van Damme, Autumn Reeser Regjisor: Peter Malota Shkrues: Jesse Cilio, Brian Smolensky.(thealbanian)

 

 
1 Comment

Posted by on May 23, 2017 in News

 

Tags: , , , , ,

One response to “Van Damme në rolin e shqiptarit, kërkon të marrë hak kundër serbëve për vrasjen e babait (Video)

 1. Denisa Kllomollari

  May 28, 2017 at 8:34 am

  Muy bien 🙆

  Enviado desde mi Windows Phone
  ________________________________
  De: tupani
  Enviado el: ‎23/‎05/‎2017 10:46 a. m.
  Para: denisakllomollari@hotmail.com
  Asunto: [New post] Super filmi i ri i Van Damme në rolin e shqiptarit, kërkon të marrë hak kundër serbëve për vrasjen e babait (Video)

  dk posted: ” “Kill ’em all” është filmi i cili flet për historinë e një shqiptari. Van Damme në rolin e një shqiptari me emrin (Filip) babai i të cilit ishte një aktivist politik dhe gazetar në kohën e ish-Jugosllavisë. I ati i tij u vra nga serbët pas shpërbërjes s”

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: