RSS

Shihni se çfarë ishte në trend në vitin 2017

13 Dec

Google zbulon kërkimet më të mëdha të vitit 2017, ato janë si vijon: Kërkime, Njerëz, Lajme Globale, Aktorë,  Teknike, Zgjedhjet, Ngjarjet Globale Sportive, , Filma, Muzikantë , Recetë, Këngët , dhe TV Shows.

Searches. Global. 2017

10

India National Cricket Team

Actors. Global. 2017
Consumer Tech. Global. 2017
Elections. Global. 2017
Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 13, 2017 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: