RSS

Category Archives: MTV VMA

Adele dhe Lil Wayne pushtojn TOP listat Amerikane te Singlave dhe AlbumeveAdele kete jave vjen en vendin e pare ne TOP 100 e SHBA-se ne listen e klasifikimeve te singlave,e tera kjo duke iu falenderuar performimit et saj LIve Ne MTV VMA qe u mbajt me 28 gusht.EShte interesant se nje performim i till i po te njejtes kenge kishte shenuar sukses edhe ne Britani te Madhe qe kishte ndodhur ne fillim te ketij viti ne Brit Awards,ndoshta edhe per kete Adele e ka perzgjedhur qe te performoi te njejten kenge edhe ne SHBA,te perseris suksesin,dhe ia ka arrit ndoshta edhe teper se e ka paramenduar.
Me 275,000 shkarkime digjitale ne TOP 100 nga pozita nr.19 ne te 1 ndersa ne TOP Listen e Shkarkimeve digjitale nga pozita 11-1.
Kjo eshte kenga e dyte nga kengetarja britanike qe arrin ne maje te TOP 100,ne muajin maj kishte arritur kenga Rolling In the Deep,ku ka qendraur per 7 jave.Albumi i saj 21 vetem ne SHBA ka arrit 3.3 million kopje te shitet nga muaji Shkurt dhe eshte albumi me i shitur i vitit deri me tani

Ne Top Listen e albumeve ashtu sic ishte parashikuar arrin Lil Wayne me albumin e tij “Tha Carter IV”,por me nje numer edhe me te madh te kopjeve te shitura se sa ishte parashikuar 964,000 vetem ne javen e pare cka do te thote se me lehtesi pushton TOP 200 e Albumeve nga Billboard ket jave,ky eshte albumi i tret nga ky kengetar qe arrin ne vendin e pare pas “Tha Carter III” dhe “I Am Not a Human Being.”
Carter IV arrin epitetin e albumit me te shitur, ne javen e pare,te ndonje artisti te HIP Hop Muzikes,qe nga rekordi i albumit te tij te mehershem Carter III kur ishte shitur per 1.01 million me 28 qershor 2008.

Nga ky album ju propozojm te degjoni kengen e mrekullueshme me Bruno Mars -Mirror KETU/HERE

 
Leave a comment

Posted by on September 8, 2011 in Adele, MTV VMA

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Britney Spears Tribute & Speech Accepting Michael Jackson Award (VMA 2011)


 
Leave a comment

Posted by on August 29, 2011 in Lady Gaga, LIVE, MTV VMA, Show Bizz, Video

 

Tags: , , ,

ADELE – Someone Like You VMA 2011 Performance


 
Leave a comment

Posted by on August 29, 2011 in Adele, LIVE, MTV VMA, Show Bizz, Video

 

Beyonce – Love On Top Live (MTV VMA 2011)


 
2 Comments

Posted by on August 29, 2011 in Beyonce, LIVE, MTV VMA, Show Bizz

 

Lady GaGa – MTV Video Music Awards 2011 (You and I)


 
Leave a comment

Posted by on August 29, 2011 in Lady Gaga, LIVE, MTV VMA