RSS

Tag Archives: cher

Femrat me te klikuara ne internet te 2011-es


Fale Facebook,Twitter dhe rrjeteve tjera sociale,ne jemi ne gjendje ti “pergojojme”  te famshmit tane te preferuar,aq shpejt dhe aq shpesh sa ju bejme like.Keto faqe i sjellin njerzit me fame me afer fansave te tyre,mirpo kush mer me shum cpms (click per minute)?!  Google gjithmone e ka pergjigjen! Jane keto rezultate per 50 Femra me te famshme ne internet per 2011. Eshte nje gare e veshtire ngase secila femer e famshme deshiron te kurorezohet “Mbreteresha e Internetit”

Ja edhe lista e plote:
#50 – Blake Lively 
#49 – Marilyn Monroe 
#48 – Cheryl Cole
#47 – Carrie Underwood
#46 – Kelly Clarkson
#45 – Hillary Clinton
#44 – Scarlett Johansson
#43 – Michelle Obama 
#42 – Natalie Portman
#41 – Nicole Scherzinger
#40 – Penelope Cruz
#39 – Chelsea Handler
#38 – Hilary Duff
#37 – Ciara
#36 – Ke$ha
#35 – Kylie Minogue
#34 – Vanessa Hudgens
#33 – Emma Watson
#32 – Jessica Simpson
#31 – Kristen Stewart
#30 – Jennifer Aniston
#29 – Ashley Tisdale
#28 – Fergie
#27 – Jessica Alba
#26 – Kate Middleton
#25 – Sarah Palin
#24 – Mariah Carey
#23 – Christina Aguilera
#22 – Megan Fox
#21 – Oprah Winfrey
#20 – Angelina Jolie
#19 – Paris Hilton
#18 – Taylor Swift
#17 – Lindsay Lohan
#16 – Avril Lavigne
#15 – Adele
#14 – Selena Gomez
#13 – Beyonce
#12 – Miley Cryrus
#11 – Jennifer Lopez
#10 – Madonna
#9 – Kim Kardashian
#8 – Shakira
#7 – Katy Perry
#6 – Britney Spears
#5 – Nicki Minaj
#4 – Cher
#3 – Rihanna
#2 – Justin Bieber
#1 – Lady Gaga

Advertisements
 

Tags: , , , , , , , ,