RSS

Tag Archives: Diellza Nimonaj vdes

Diellza Nimonaj vdes


djellzaKa ndërruar jetë ne moshen 20 vjeçare Diellza Nimonaj nga Deçani.
Diellza vuante nga sëmundja e leukemisë dhe për operimin e saj nevojiteshin 200 mijë Euro,me gjersisht ketu.
Varrimi bëhet me 15 shtator në oren 12 në varrezat e fshatit Prekolluk te Decanit njoftojn VIPngaDeçani.
Per te ndihmuar Diellzen ishin organizuar edhe shume koncerte humanitare ne qytete te ndryshme te Kosoves me artist te njohur.
62585_476063712424941_690563050_n

251784_465175753513737_180550188_n

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 14, 2013 in News

 

Tags: , , ,